Din handlekurv er tom

Stort utvalg av rimelige produkter med høy kvalitet

Vi selger produkter til oppbevaring, håndtering og merking med fokus på kvalitet, funksjon og lang varighet. Tanken er å gjøre det enkelt for deg å supplere med nye varer når ditt behov endres. Funksjonalitet, enkel form, god pris og kvalitet er viktig for oss.

 

En annen grundidé er å tilby deg varer med lang varighet. Det er derfor sortimentet går i basisfargene svart, hvitt, grått, blått og natur. Det gjelder for alle varer bortsett fra våre kjemikalieskap. De finnes i sterke farger.

Smart oppbevaring er en hjertesak for oss

Vi har oppbevaringsløsninger til alt fra tegninger, aviser og skisser til fiskeutstyr og sand, som trenger værbestandige bokser som kan stå utendørs. De fleste produktene finnes i flere modeller og størrelser, slik at du skal kunne finne noe som er tilpasset dine behov. Alt fra innredningsfirmaer, aviser og arkitekter til kommuner og skoler kjøper våre tegneskap, oppbevaringsbokser og brannsikre kjemikalieskap.

Ritningsskåp

Merk dine verktøy, maskiner, smykker og brød med din logo!

Vil du merke produktene dine med din logo, ditt firmanavn eller et serienummer, så kontakt oss. Vi har lang erfaring med merking av alt fra tre, lær og stål til smykker og brød!

 

Stämpel - märk dina produkterGravyrpenna

 

Vi har brannsikre produkter for miljøfarlige gasser, kjemikalier og væsker.

Hver time bryter det ut en brann på en svensk arbeidsplass, og mange av de forårsakes av oppbevaring av kjemikalier, gasser og væsker. Med våre brannsikre og ventilerte kjemikalieskap, avtrekksskap, gasskap og absorbenter sikrer vi at dine produkter og dampen de kan generere oppbevares på en brannsikker måte. Vi hjelper deg med ventilasjon og med å finne ut hvilke produkter som passer deg og dine produkter best. Våre produkter finner du blant annet hos store og små produserende firmaer, myndighetene, på sykehus, laboratorier og skoler i Sverige, Norge og Finland.

 Brandsäkert kemikalieskåp

© 2020 Alaté AS